Kaikki tuotteet omasta varastosta. Tilauksesi lähetetään aina viimeistään tilausta seuraavana päivänä. 

Sodaliitti

  Selaa tuoteryhmiä

Yksi mielenkiintoisimmista ja ainutlaatuisimmista sinisistä jalokivistä on epäilemättä sodaliitti. Sodaliittikivi esiintyy myös sodaliittikiteenä. Jalokivi on tektosilikaattimineraali, joka on saanut nimensä kiteen sisällä olevasta korkeasta natriumpitoisuudesta.

Se löydettiin ensimmäisen kerran Grönlannista jo vuonna 1811, mutta sen suosio kasvoi huomattavasti Kanadassa vuodesta 1891 lähtien, kun kiviä alettiin käyttää yhä useammin koristeissa. Se voidaan melko helposti sekoittaa Lapis Latsuliin, sillä näillä kivillä on usein samanlainen väri ja rakenne.

Sodaliittikide liittyy Jousimieheen. Planeettayhteys on kuu. Upean syvänsinisen värinsä vuoksi tämä kristalli on yhdistetty veden ja ilman elementteihin.

Tämän kiven metafyysiset ominaisuudet ovat ennen kaikkea sen kyky antaa sinulle taitoa kommunikoida paremmin. Se parantaa kykyäsi puhua rehellisesti tunteistasi, seurata intuitiotasi, antaa sinulle mahdollisuuden olla objektiivinen, ja se kannustaa rationaalisiin ajatuksiin. Se voi olla omiaan lievittämään paniikkikohtauksia ja parantamaan kykyäsi ilmaista itseäsi.

Näytetään tuotteet 1-24 / 24

Lahjakortti